pirmdiena, 2010. gada 12. jūlijs

"VZ" klusie telefoni.

Esmu saniknota par kāda žurnālista neprofesionalitāti dzelteno vārstījumu lapelēs "Vakara ziņas". Pilnīgi nepatiesa informācija, kas šoreiz skar manu izskatu. Atšķirot žurnāla "Vakara ziņas" 20. lpp, izveidots kārtējais nevienam nevajadzīgais skaistuma tops, kas šoreiz apkopo skaistāko krūšu īpašnieces Latvijā. Nemaz neapspriedīšu šī topa lietderību, jo tam pat nav jēgas un kur nu vēl laika. Citēju! "Izrādās, vizuālas pārmaiņas notiek ne vien krievu seriālā "Krēms", kur galvenā varone, ieziešoties ar brīnumlīdzekl, pēkšņi kļust glīta, bet arī realitātē tepat, Latvijā. Kādā jaukā dienā Ellai (Elīnai Furmanei), kāpjot uz skatuves, pēkšņi uzradās vismaz C+ izmēra krūtis. Dziedātāja gan noliedz, ka šā brīnuma radīšanā iejaucies plastikas ķirurgs, apgalvojot, ka šādu efektu panākusi, pateicoties speciālai smērei."
Varbūt mazliet amizanti, bet, izlasot šo rakstu, mani pārņema dusmas. Vaicāsiet - par ko, jo raksts jau neatšķiras ne ar ko īpaši jaunu no citiem līdz šim lasītajiem par garākajām kājām, smukākajiem dibeniem, izteiksmīgākajām acīm utt. Mani pārņēma dusmas par to, ka kāds žurnālists mani ir uztaisījis par cilvēku, kuram smadzenēs nav nekāda satura. Es nekad nevienam neesmu stāstījusi, ka manu ķermeni ir skārušas izmaiņas dēļ kāda brīnumkrēma, kas palielina aprises. Tas ir muļķīgākais, ko jebkad esmu lasījusi par sevi. Un, protams, tagad šī informācija ir izplatīta arī i-netā un cilvēkiem ir pamats domāt, ka ar manu galvu viss tomēr nav īsti tā kā vajag un, jā, atzīšos, arī es neko labu nedomātu par cilvēku, kurš būtu ko tādu sacījis, jo skan, lai neteiktu vairāk, diezgan stulbi un truli! Tāpēc, mīļie žurnālisti, pirms savu maizi pelnat uz citu cilvēku rēķina, noskaidrojiet, vai tas ko rakstiet, ir patiesība. Jūsu amats nesastāv no darba stila "Klusie telefoni", Jums ir jāraksta patiesība vai vismaz daļa no tās! Es vienmēr esmu klusējusi un stāvējusi šim visam pāri, bet šoreiz man vienkārši palika nelabi lasot tādu plānprātību, ko it kā esmu teikusi es. Es cienu savu prātu un smadzenes, ko Dievs man devis, tāpēc neklusēšu, ja kāds tās apmelos par ko tādu, ko labi gribēdamas, tās nespētu pašas izspert pat vislielākajā reibumā. Un turpmāk, mīļie žurnālisti, ja Jums ir kādi jautājumi, droši rakstiet uz management@djella.com nevis izdomājat pasakas! Paldies par uzmanību!

Cienot sevi un savu prātu
Elīna Fūrmane

9 komentāri:

  1. Bet vai nav vienalga, ko par tevi raksta. Vienalga visi sapratīs pa savam un izejot no sava samaitatības līmeņa. Kam ir smadzenes, muļķīgai ziņai nepieversīs uzmanību.

    AtbildētDzēst
  2. Tad varbūt pasaki, kā ir patiesībā. Tāpat vien jau krūtis neizaug bez plastiskās ķiruģijas, kuru Tu sparīgi gan noliedz.

    AtbildētDzēst
  3. Bet tev tak nav smadzeņu!!!
    Par ko tad uztraucies?

    AtbildētDzēst
  4. Elīn, jāatzīstās, ka pirms es izlasīju šo rakstu, es par Tevi biju daudz sliktākās domās. Redzu, ka zem tavas uzpucētās blondīnes ārienes patiesībā slēpjas inteliģents cilvēks ar savu viedokli, pār kuru tu proti pastāvēt. Pareizi, ka sāki rakstīt savu blogu, jo tā sabiedrība tevi iepazīs tuvāk, un tas izmainīs lielo kritizētāju domas par Tevi. Visu cieņu. Tavu blogu turpināšu lasīt. :)

    AtbildētDzēst
  5. Ja tu Elīn pati nebūtu reaģējusi uz šo VZ nepatiesi publicēto informāciju, tad es pilnībā viņiem noticētu... Ļoti labi, ka tik ātri reaģēji un devi pretspērienu tām tenku vācelēm...
    Bet lai izkliedētu visus jautājumus, tu varētu atklāt, pirmkārt, vai tad vispār tavas krūtis ir kļuvušas lielākas vai nav un otrkārt, ja ir, tad kāds tam bija iemesls..
    Lai varētu šo jautājumu aizvērt pavisam un vairāk pievērsties tavai mūzikai... :)

    AtbildētDzēst
  6. un tomēr Tu atzīsti, ka "cilvēkiem ir pamats domāt"...
    bez tam, nekur nav ieskrāpēts, ka dzeltenajai ir jāraksta patiesība, gluži otrādi - tabloīdi balstās un pastāv tikai un vienīgi dēļ pretējā.

    AtbildētDzēst
  7. Cīnīties ar presi,ir kā kliegt uz akmeni.
    Notiek darbība, bet rezultāta nav.

    AtbildētDzēst
  8. dīvaini, ka Tu lasi šādas lapeles... aj. tādus krāmus rokās ņemt nevajag. lai raksta ko grib. dzīvo savu dzīvi, darbojies. kam patīc, tiem patiksi tāda kāda esi. arī ar visām izmaiņām. tām kuras ir bijušas, it kā bijušas, nav bijušas...

    AtbildētDzēst
  9. Tu esi forsa,Elin!Vienmer man esi patikusi,un tas tiesam ir sviests ko vienmer Tev piesienas,tad par dusmigo sejas izteiksmi,tad par krutim..
    Bet tas nu gan,meitenes,kuras labi izskatas,vienmer tiek uzskatitas par dumjakam neka parejas..Kaut gan tas ir pilnigs murgs!It ka ja ir smuks augums un seja,tad ir absoluti neiespejami,ka ir ari smadzenes!
    Nenem galva visus idiotus,Elin..tas nu ir tiesa,visiem nekad neizpatiksi..un lai vai ka,patic Tu citiem vai ne,Tu vismaz neatstaj nevienu vienaldzigu!Lai Tev veicas!

    AtbildētDzēst