sestdiena, 2010. gada 17. jūlijs

BBP Dance House line up 23.07.2010.


Kļuvusi zināma programma vienai no pārliecinošākajām skatuvēm festivālā „ZZ Baltic Beach Party" – „ZZ Beach Dance House". Kā festivāla mediju centru informēja šīs skatuves jaunais pavēlnieks, smooth operator AG, arī šogad, ieturot festivāla labākās tradīcijas, par karstiem ritmiem gādās liela daļa no redzamākajiem Latvijas dīdžejiem, kam pievienosies titulēti viesi no Baltijas un arī tālākām ārzemēm.

Piektdiena, 23.jūlijs.
Iekustēšanās kopā ar projekta „Bandmaster" dalībnieku DJ Rudd (brokenbeats.lv), pēc tam, pie pults stājoties „Amber Muse Records" māksliniekam ZaZzy, kura spēlētos deephouse ritmus, ko enerģiskāk turpinās spriganais duets Hipp & Ratz Lukas (Discoteq), kam pievienosies arī skandalozi-zvaigžņotā vokāliste DJ Ella, lai kopīgi sniegtu īpaši sagatavotu performanci.
Tieši pusnaktī savu setu sāks par Latvijas klubu kultūras ikonu dēvētais Bogdan Taran, pēc kura franciski šarmantā grūvā vilinās DJ FUDGE, kas patlaban pārstāv ietekmīgo Londonas house mafijas klanu „Defected" – un jau rīta gaisotnē – visaugstākajos dziļumos vedīs P.Julm, puse no „Rulers Of The Deep", iespējams, solīdākā igauņu deju mūzikas eksport-produkta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru